Spiluralin

Om tillverkaren

Familjeföretaget, som är beläget i närheten av Hamburg grundades 1978 av Christian Günther.

Hans uppdrag var att hjälpa naturen att agera, med ett mål att skapa produkter som fungerar naturligt! Baserat på denna filosofi letar Ocean Pharma efter speciella naturliga produkter för din hälsa. Våra hav är en oändlig behållare av nya potentiella och aktiva ingredienser. Idén började med gröna musslor från Nya Zeeland som är rika på omega-3-fettsyror. Idag ligger allt fokus på effektiv hudvård med speciella mikropartiklar som är lämpade för mycket känslig och problematisk hy. Skapandet av det aktiva mikrofiska extraktet Spiralin® med dess patent från 2014 är ett bevis på andans exklusivitet. Detta gör oss väldigt stolta och driver vår motivation till att ytterligare utforska den extraordinära potentialen i våra hav och andra naturresurser i framtiden – för din hälsa och välbefinnande.

SPIRULARIN erbjuder en mängd olika produkter för naglar och hud som kännetecknas av hög kvalitet, hudfuktande komponenter och Spirulin innovativa verkningsmetod. Spirulina, som är produktens huvudkomponent är baserad på mikroalger som påskyndar cellregenerering och där speciella polysackarider arbetar effektivt mot svamp, virus och bakterier.

Spirulina Microdus är en av de äldsta organismerna på jorden och familjen Spirulaulain® har valt att kombinera de högkvalitativa och fuktgivande hudvårdskomponenter med Innovative Spiral® (patenterat aktivt extrakt från mikro -trumps). Syftet med produkterna är att stabilisera den naturliga hudbarriären.

Ursprungsland – Tyskland