Rufus antibakteriella
botande oljor

Koncentrationen av oljor ökar i nagelplattan efter varje användning men detta gäller endast de oljor med kemisk struktur som liknar naturliga fetter som nagelplattan innehåller. Vi använder Rufus oljor just för att de har den kemiska formeln som tränger in i nagelplattan.

Oljorna är lämpliga att använda när naglarna har bakterie- och svampskador eftersom de har en antibakteriell effekt och minskar inflammationen. Oljorna stärker svaga och tunna naglar, eliminerar nagelbrott och gör så att strukturen på tunna naglar blir tätare. Bakterieförökningen som bildas i hål stoppas efter att det konstgjorda materialet går av. Oljorna återställer ett friskt utseende av skadade naglar och skyddar nageln och huden runt nageln mot uttorkning samt ökar nagelns elasticitet. De absorberas snabbt utan fettfläckar. Antiseptisk och baktericid effekt.

Sammansättningen innehåller olika sorters oljor som passar ihop perfekt och stärker effekten av varje ingrediens. Oljorna har en tydlig doft av rosmarin eller timjan.

Rufus Collagen

En tillväxt stimulerande produkt för återställande av skadade och traumatiserade naglar. Rufus kollagen återställer nagelplattan efter trauma och skador. Den stimulerar produktion av onykoblaster och naglarna växer snabbare vid regelbunden användning. Den återställer även skyddsfunktionen för en öppen nagelbädd och återfuktar nagelplattan samt huden runt naglarna. Lämplig för förebyggande av svampinfektioner.