Rufus antibakteriella
botande oljor

Koncentrationen av oljor ökar i nagelplattan efter varje anvÀndning men detta gÀller endast de oljor med kemisk struktur som liknar naturliga fetter som nagelplattan innehÄller. Vi anvÀnder Rufus oljor just för att de har den kemiska formeln som trÀnger in i nagelplattan.

Oljorna Àr lÀmpliga att anvÀnda nÀr naglarna har bakterie- och svampskador eftersom de har en antibakteriell effekt och minskar inflammationen. Oljorna stÀrker svaga och tunna naglar, eliminerar nagelbrott och gör sÄ att strukturen pÄ tunna naglar blir tÀtare. Bakterieförökningen som bildas i hÄl stoppas efter att det konstgjorda materialet gÄr av. Oljorna ÄterstÀller ett friskt utseende av skadade naglar och skyddar nageln och huden runt nageln mot uttorkning samt ökar nagelns elasticitet. De absorberas snabbt utan fettflÀckar. Antiseptisk och baktericid effekt.

SammansÀttningen innehÄller olika sorters oljor som passar ihop perfekt och stÀrker effekten av varje ingrediens. Oljorna har en tydlig doft av rosmarin eller timjan.

Rufus Collagen

En tillvÀxt stimulerande produkt för ÄterstÀllande av skadade och traumatiserade naglar. Rufus kollagen ÄterstÀller nagelplattan efter trauma och skador. Den stimulerar produktion av onykoblaster och naglarna vÀxer snabbare vid regelbunden anvÀndning. Den ÄterstÀller Àven skyddsfunktionen för en öppen nagelbÀdd och Äterfuktar nagelplattan samt huden runt naglarna. LÀmplig för förebyggande av svampinfektioner.