Vad vi gör

Fotvård som friskvård

Om du har friskvård som personalförmån på din arbetsplats så kan du använda det till fotvård för att förebygga fotproblem.

Vi är anslutna till Actiway och Wellnet. Om din arbetsplats har avtal med dessa så anger du det bara vid ditt besök, så sköts all betalning via dem och du behöver inte ligga ute med några pengar själv. I annat fall betalar du för din fotvård vid besöket och tar med dig kvittot till din arbetsgivare, som sedan ersätter dig för utlägget.

Kontrollera för säkerhets skull hur det fungerar på just din arbetsplats ifall du är osäker.

L
L

Våra behandlingar

Friskvård Klippkort – 3 behandlingar

För detta pris du får 2 fotvård behandling som du välja och tredje på köpet.

Friskvård Klippkort – 3 behandlingar med ekstra massage 15min

Behandlingen börjar med undersökning av fötter för att kunna identifiera eventuella problem. Själva behandlingen genomförs sedan med fokus på dina behov och de besvär som ska lindras. Under behandlingen får du tips och råd hur du på bästa sätt kan skötta om dina fötter och vilken produkter är anpassad just för din problem. Allt avslutas med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning. Om du har friskvård som personalförmån på din arbetsplats så kan du använda det till fotvård för att förebygga fotproblem.

Vi är anslutna till Actiway och Wellnet . Om din arbetsplats också har avtal med dem så anger du det bara vid ditt besök, så sköts all betalning via dem, och du behöver inte ligga ute med några pengar själv. I annat fall betalar du för din fotvård vid besöket och tar med dig kvittot till din arbetsgivare, som sedan ersätter dig för utlägget. Kontrollera för säkerhets skull hur det fungerar på just din arbetsplats ifall du är osäker.