Vad vi gör

Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med undersökning av fötter för att kunna identifiera eventuella problem. Själva behandlingen genomförs sedan med fokus på dina behov och de besvär som ska lindras. Under behandlingen får du tips och råd hur du på bästa sätt kan skötta om dina fötter och vilka produkter som är anpassade för just ditt problem. Allt avslutas med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Behandlingen varar runt 60 min men de kan även ta längre tid beroende på fötternas problem. 

L
L

Våra behandlingar

Behandling av nagelsvamp

Nagelsvamp ger en förtjockad nagel som ofta är gulgrå i färgen. Nagelsvampen innebär i regel ingen smärta, men smittar lätt till övriga tår och till foten om den inte behandlas. Jag fräser ner naglarna så de blir tunnare, så likt normala naglar som möjligt och sedan lägger jag på ett svampmedel på naglarna. Svampmedlet kan du köpa hos mig, så du kan fortsätta behandlingen hemma.

Omläggning av sår vid nageltrång

Nageltrång orsakar svullnad och ömhet i tån. Besvären är ofta ganska lindriga, men ibland kan nageltrång orsaka en infektion med pulserande värk och ett sår som varar rodnad och svullnad runt nageln . I den här behandlingen gör vi omläggning som hjälper att minska svulnaden och lindra inflammationen. 

Korrigering av inåtväxta tånaglar med en titantråd

Deformation av nagelplatta. Vi korrigerar med hjälp av titantråd. Titantråd tar bort eller minskar tryck i området kring nageln, minskar värk, irritation, minskar svullnad och hejdar imflammatoriska processer. Titantråd riktar nagelplattan och hjälper den växa i en korrekt form. Om rekommendationer följs korrekt hindras naglarna från att växa inåt. Att montera titantråd på naglarna är ett smärtfritt och icke-kirurgiskt sätt att justera nagelplattan . Man fäster "tråden" på plattan med en speciell gel. Nageln börjar växa jämnt och korrekt eftersom nagelplattan har minne och inte deformeras. Nagelvecken skadas inte. Som ett resultat återförs nagelplattan till rätt form.

Titantråden löser flera problem:

  • Nageltrång i omgivande vävnader och inflammation i nagelvecken;
  • Nagelplattans deformation och förtjockning;

 

Tånagel protes med arkada

Tiden är ca 60 minuter lång, det beror på hur stor tånagel är . Pris ligger från 455:- Beror hur mycket material man använder och hur stor tån är.

Endast nagelklippning

Naglarna klipps,rensas och slipas.Lätt klippta naglar.

Medicinsk fotvård med zonterapi

Behandligstid kan varera mellan 55 min 75 min 100 min beror vilken problem man har med fötter.

Korrigering av titantråd

Den här behandligen bokar du om din tittantråd har lossnat och du behöver hjälp. Pris är individuellt beror på hur mycket jobb man lägger på det.