Vad vi gör

Medicinsk fotvÄrd

Behandlingen börjar med undersökning av fötter för att kunna identifiera eventuella problem. SjÀlva behandlingen genomförs sedan med fokus pÄ dina behov och de besvÀr som ska lindras. Under behandlingen fÄr du tips och rÄd hur du pÄ bÀsta sÀtt kan skötta om dina fötter och vilka produkter som Àr anpassade för just ditt problem. Allt avslutas med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och sjÀlvlÀkning.

Behandlingen varar runt 60 min men de kan Àven ta lÀngre tid beroende pÄ fötternas problem. 

L
L

VĂ„ra behandlingar

Behandling av nagelsvamp

Nagelsvamp ger en förtjockad nagel som ofta Àr gulgrÄ i fÀrgen. Nagelsvampen innebÀr i regel ingen smÀrta, men smittar lÀtt till övriga tÄr och till foten om den inte behandlas. Jag frÀser ner naglarna sÄ de blir tunnare, sÄ likt normala naglar som möjligt och sedan lÀgger jag pÄ ett svampmedel pÄ naglarna. Svampmedlet kan du köpa hos mig, sÄ du kan fortsÀtta behandlingen hemma.

OmlÀggning av sÄr vid nageltrÄng

NageltrÄng orsakar svullnad och ömhet i tÄn. BesvÀren Àr ofta ganska lindriga, men ibland kan nageltrÄng orsaka en infektion med pulserande vÀrk och ett sÄr som varar rodnad och svullnad runt nageln . I den hÀr behandlingen gör vi omlÀggning som hjÀlper att minska svulnaden och lindra inflammationen. 

Korrigering av inÄtvÀxta tÄnaglar med en titantrÄd

Deformation av nagelplatta. Vi korrigerar med hjÀlp av titantrÄd. TitantrÄd tar bort eller minskar tryck i omrÄdet kring nageln, minskar vÀrk, irritation, minskar svullnad och hejdar imflammatoriska processer. TitantrÄd riktar nagelplattan och hjÀlper den vÀxa i en korrekt form. Om rekommendationer följs korrekt hindras naglarna frÄn att vÀxa inÄt. Att montera titantrÄd pÄ naglarna Àr ett smÀrtfritt och icke-kirurgiskt sÀtt att justera nagelplattan . Man fÀster "trÄden" pÄ plattan med en speciell gel. Nageln börjar vÀxa jÀmnt och korrekt eftersom nagelplattan har minne och inte deformeras. Nagelvecken skadas inte. Som ett resultat Äterförs nagelplattan till rÀtt form.

TitantrÄden löser flera problem:

  • NageltrĂ„ng i omgivande vĂ€vnader och inflammation i nagelvecken;
  • Nagelplattans deformation och förtjockning;

 

TĂ„nagel protes med arkada

Tiden Àr ca 60 minuter lÄng, det beror pÄ hur stor tÄnagel Àr . Pris ligger frÄn 455:- Beror hur mycket material man anvÀnder och hur stor tÄn Àr.

Endast nagelklippning

Naglarna klipps,rensas och slipas.LĂ€tt klippta naglar.

Medicinsk fotvÄrd med zonterapi

Behandligstid kan varera mellan 55 min 75 min 100 min beror vilken problem man har med fötter.

Korrigering av titantrÄd

Den hÀr behandligen bokar du om din tittantrÄd har lossnat och du behöver hjÀlp. Pris Àr individuellt beror pÄ hur mycket jobb man lÀgger pÄ det.