Dina fötter – ditt allt

Bromipod linje

Denna produktlinje Àr speciellt utformad för flerÄrig lokal behandling av intensiv svettning (hyperhidrosis). Den Àr gjord pÄ antioxidanter som ger en lugnande och stimulerande effekt.

Diapodil linje

Denna produktlinje Àr specifikt skapad för patienter med diabetes och frÀmjar regenerering av epidermala celler, lÀkning av sÄr och ÄterstÀllande av hudens hydro-lipidbalans.

Onicopod linje

Denna produktlinje Àr speciellt framtagen med mÄlet att förbÀttra tillstÄndet nagel onychodystrofi, förhindra förtjockning av hudskiktet pÄ sidan av nagelbanden och för att  stimulerar nageltillvÀxt.

Podatlete linje

Denna produktlinje Àr speciellt skapad för att skydda mot svamp- och bakterieinfektioner, för att förhindra onykomykos och för att absorbera överskottsfuktighet.

Podoven linje

Denna produktlinje Àr speciellt utformad för att förbÀttra blodmikrocirkulationen och för att lindra trötthet samt smÀrta i benen.

Podikon linje

Denna produktlinje Àr speciellt konstruerad för idealproduktion av ortoser, utan nÄgra risker för allergier och irritationer.

Podidral linje

Denna produktlinje Àr speciellt framtagen för normalisering av hudbalans och för att förebygga sprickor. Den har en vÀldigt lÀkande effekt.

Podoker linje

Denna produktlinje Àr speciellt skapad för behandling av hyperkeratos i fotvÀvnader. Den har Àven en mjukgörande och exfolierande effekt.

Criptogel linje

Denna produktlinje Àr speciellt utformad för behandling av inÄtvÀxta naglar och ger skydd mot svamp- och bakterieinfektioner.