Dina fötter – ditt allt

Bromipod linje

Denna produktlinje är speciellt utformad för flerårig lokal behandling av intensiv svettning (hyperhidrosis). Den är gjord på antioxidanter som ger en lugnande och stimulerande effekt.

Diapodil linje

Denna produktlinje är specifikt skapad för patienter med diabetes och främjar regenerering av epidermala celler, läkning av sår och återställande av hudens hydro-lipidbalans.

Onicopod linje

Denna produktlinje är speciellt framtagen med målet att förbättra tillståndet nagel onychodystrofi, förhindra förtjockning av hudskiktet på sidan av nagelbanden och för att  stimulerar nageltillväxt.

Podatlete linje

Denna produktlinje är speciellt skapad för att skydda mot svamp- och bakterieinfektioner, för att förhindra onykomykos och för att absorbera överskottsfuktighet.

Podoven linje

Denna produktlinje är speciellt utformad för att förbättra blodmikrocirkulationen och för att lindra trötthet samt smärta i benen.

Podikon linje

Denna produktlinje är speciellt konstruerad för idealproduktion av ortoser, utan några risker för allergier och irritationer.

Podidral linje

Denna produktlinje är speciellt framtagen för normalisering av hudbalans och för att förebygga sprickor. Den har en väldigt läkande effekt.

Podoker linje

Denna produktlinje är speciellt skapad för behandling av hyperkeratos i fotvävnader. Den har även en mjukgörande och exfolierande effekt.

Criptogel linje

Denna produktlinje är speciellt utformad för behandling av inåtväxta naglar och ger skydd mot svamp- och bakterieinfektioner.