Vad vi gör

Estetisk fotvård med
aromamassage och varma lava stenar

Estetisk fotvård är ungefär samma sak som vanlig fotvård och är en behandling avsedd för att sköta tånaglar, fötter och fothud i estetiskt och botande syfte. Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper och anpassas individuellt efter vad just din kropp och ditt sinne behöver. 

I behandling ingår: klippning och putsning av tånaglar, klippning av nagelband, filning av fötterna och behandlingen avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Det finns olika sorters eteriska oljor beroende på vad du vill uppnå, några exempel på dessa kan vara antiseptiska, bakteriedödande, svampdödande, lugnande, uppiggande, stimulerande eller underlättar matsmältningen.

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse. Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.

Kontakt information

Varm välkommen
boka tid!

Har några frågor eller funderingar angående behandlingar, råd
eller tids bokning ska du givetvis höra av dig till oss.

Våra behandlingar

Fotvård

Fotvård är en behandling avsedd för att sköta tånaglar, fötter och fothud i estetiskt och botande syfte. Vid stimulering av punkter på fötterna slappnar kroppen av efter stress, trötthet, spänningar som samlats under dagen och blodcirkulation förbättras. En regelbunden fotvård hjälper att behandla flera sådana problem som förhårdnader, hård fothud eller nageltrång och samtidigt har en avslappnande effekt. I behandling ingår: klippning och putsning av tånaglar, (Vi tunnar ner tå naglar vid behov eller rensar nagelplatan ) nagelband klipps, fötterna filas och avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Hygienisk fotvård

Hygenisk fotvård är lätt fotvård som passar till dig som tar hand sina fötter själv på bra sätt . Eller om man går regelbund på fotvård . I behandling ingår : klippning och putsning av tånaglar,lätt rensning av nagelband samt borttagning av lätta förhårdnader.(ej hårda eller sprickliga) Behandlingen avslutas med en skön och lätt fotmassage.

Hygenisk fotvård med massage

Hygenisk fotvård är lätt fotvård som passar till dig som tar hand sina fötter själv på bra sätt . Eller om man går regelbund på fotvård . I behandling ingår : klippning och putsning av tånaglar,lätt rensning av nagelband samt borttagning av lätta förhårdnader.(ej hårda eller sprickliga) Behandlingen avslutas med en skön och lätt aromamassage.

Fotvård med vanlig nagellack

Behandlingen börjar med undersökning av fötter för att kunna identifiera eventuella problem. I behandling ingår: klipning och filning av tånaglar, rensning av nagelband samt nagelplattan, fötterna filas och avslutas sedan med gellack samt en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning. Observera att endast friska tånaglar lackeras på vår klinik, om en specialist ser att Din nagelplatta är skadad eller har problem förbehåller vi oss rätten att vägra tillhandahålla denna tjänst till kunden.

Fot Lyxbehandling

Spa fotvård är en speciell fotvård för fötters hud och naglar som inkluderar både pedikyr, fotmassage med stimulering av punkter på fötterna och en underbar avslappnande fotmask med kräminsmörjning. Spa fotvård kan kompletteras med paraffinbad. Varmt paraffin gör fothuden extra mjuk och len. Spa fotvård löser upp kroppen efter stress, trötthet, spänningar under dagen och förbättrar blodcirkulation.

Under behandlingen peelas fötterna med speciell skrubb, smörjs in med avslappnande och lugnande krämer, masker, oljor och masseras med varma stenar. Paraffinbehandlingen förbättrar cellregenerering och ger näring till huden. Behandlingen sker i omgivning av aromljus, lugn musik med en kopp detox te och en chokladbit. Behandlingen har en stor avslappnande påverkan.

Upps : Tiden som ni ser är maksimalt beror hur stora problemet man man har med fötterna innan man kommer . Själv behandling går mellan 60-95 min

Paraffinbad för fötterna /händerna

Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, hud svamp, brännskador, värmekänslighet.

I behandlingen ingår peeling, fötterna doppas i ett uppvärmt paraffinbad, ca 60 grader 2-3 gånger därefter täcks fötterna av plastpåsar och stoppas in i uppvärmda vantar. Under 15 minuter mjukgör paraffinet och värmen huden och påverkar leder och muskler på djupet . Avslutar med skön massage med återfuktande kräm.

Fotvård med massage 15 min

Man kan lägga extra massage på 30 min istället 15 min . Pris är : 1595 skriv i meddelande att de gäller exstra massage 30 min så vi vet