Vad vi gör

Estetisk fotvÄrd med
aromamassage och varma lava stenar

Estetisk fotvÄrd Àr ungefÀr samma sak som vanlig fotvÄrd och Àr en behandling avsedd för att sköta tÄnaglar, fötter och fothud i estetiskt och botande syfte. Aromamassage Àr en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen anvÀnds eteriska oljor bÄde till huden men Àven för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper och anpassas individuellt efter vad just din kropp och ditt sinne behöver. 

I behandling ingÄr: klippning och putsning av tÄnaglar, klippning av nagelband, filning av fötterna och behandlingen avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och sjÀlvlÀkning.

Det finns olika sorters eteriska oljor beroende pÄ vad du vill uppnÄ, nÄgra exempel pÄ dessa kan vara antiseptiska, bakteriedödande, svampdödande, lugnande, uppiggande, stimulerande eller underlÀttar matsmÀltningen.

En Hot-Stone massage med varma stenar Àr en mjuk och varm upplevelse. Det Àr en skön behandlingsmetod dÀr de varma stenarna lÀggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten anvÀnder vi oss av aromaoljor. Massagen, vÀrmen frÄn stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvÀrk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjÀlper till att rensa ut slaggprodukter och lÀmpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och ÄterhÀmta dig.

Kontakt information

Varm vÀlkommen
boka tid!

Har nÄgra frÄgor eller funderingar angÄende behandlingar, rÄd
eller tids bokning ska du givetvis höra av dig till oss.

VĂ„ra behandlingar

FotvÄrd

FotvÄrd Àr en behandling avsedd för att sköta tÄnaglar, fötter och fothud i estetiskt och botande syfte. Vid stimulering av punkter pÄ fötterna slappnar kroppen av efter stress, trötthet, spÀnningar som samlats under dagen och blodcirkulation förbÀttras. En regelbunden fotvÄrd hjÀlper att behandla flera sÄdana problem som förhÄrdnader, hÄrd fothud eller nageltrÄng och samtidigt har en avslappnande effekt. I behandling ingÄr: klippning och putsning av tÄnaglar, (Vi tunnar ner tÄ naglar vid behov eller rensar nagelplatan ) nagelband klipps, fötterna filas och avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och sjÀlvlÀkning.

Hygienisk fotvÄrd

Hygenisk fotvÄrd Àr lÀtt fotvÄrd som passar till dig som tar hand sina fötter sjÀlv pÄ bra sÀtt . Eller om man gÄr regelbund pÄ fotvÄrd . I behandling ingÄr : klippning och putsning av tÄnaglar,lÀtt rensning av nagelband samt borttagning av lÀtta förhÄrdnader.(ej hÄrda eller sprickliga) Behandlingen avslutas med en skön och lÀtt fotmassage.

Hygenisk fotvÄrd med massage

Hygenisk fotvÄrd Àr lÀtt fotvÄrd som passar till dig som tar hand sina fötter sjÀlv pÄ bra sÀtt . Eller om man gÄr regelbund pÄ fotvÄrd . I behandling ingÄr : klippning och putsning av tÄnaglar,lÀtt rensning av nagelband samt borttagning av lÀtta förhÄrdnader.(ej hÄrda eller sprickliga) Behandlingen avslutas med en skön och lÀtt aromamassage.

FotvÄrd med vanlig nagellack

Behandlingen börjar med undersökning av fötter för att kunna identifiera eventuella problem. I behandling ingÄr: klipning och filning av tÄnaglar, rensning av nagelband samt nagelplattan, fötterna filas och avslutas sedan med gellack samt en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och sjÀlvlÀkning. Observera att endast friska tÄnaglar lackeras pÄ vÄr klinik, om en specialist ser att Din nagelplatta Àr skadad eller har problem förbehÄller vi oss rÀtten att vÀgra tillhandahÄlla denna tjÀnst till kunden.

Fot Lyxbehandling

Spa fotvÄrd Àr en speciell fotvÄrd för fötters hud och naglar som inkluderar bÄde pedikyr, fotmassage med stimulering av punkter pÄ fötterna och en underbar avslappnande fotmask med krÀminsmörjning. Spa fotvÄrd kan kompletteras med paraffinbad. Varmt paraffin gör fothuden extra mjuk och len. Spa fotvÄrd löser upp kroppen efter stress, trötthet, spÀnningar under dagen och förbÀttrar blodcirkulation.

Under behandlingen peelas fötterna med speciell skrubb, smörjs in med avslappnande och lugnande krÀmer, masker, oljor och masseras med varma stenar. Paraffinbehandlingen förbÀttrar cellregenerering och ger nÀring till huden. Behandlingen sker i omgivning av aromljus, lugn musik med en kopp detox te och en chokladbit. Behandlingen har en stor avslappnande pÄverkan.

Upps : Tiden som ni ser Àr maksimalt beror hur stora problemet man man har med fötterna innan man kommer . SjÀlv behandling gÄr mellan 60-95 min

Paraffinbad för fötterna /hÀnderna

Det Àr en skön, djupt fuktgivande behandling, för fötter, som ger synbara förbÀttringar redan efter första gÄngen. AnvÀnds bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga fötter och för att hindra smÀrtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in vÀrme och fukt i huden. VÀrmen ökar blodgenomströmningen, stÀrker bindvÀvnaden och drar ut slaggprodukter. Har Àven en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sÄr, hud svamp, brÀnnskador, vÀrmekÀnslighet.

I behandlingen ingÄr peeling, fötterna doppas i ett uppvÀrmt paraffinbad, ca 60 grader 2-3 gÄnger dÀrefter tÀcks fötterna av plastpÄsar och stoppas in i uppvÀrmda vantar. Under 15 minuter mjukgör paraffinet och vÀrmen huden och pÄverkar leder och muskler pÄ djupet . Avslutar med skön massage med Äterfuktande krÀm.

FotvÄrd med massage 15 min

Man kan lÀgga extra massage pÄ 30 min istÀllet 15 min . Pris Àr : 1595 skriv i meddelande att de gÀller exstra massage 30 min sÄ vi vet