Vi erbjuder både estetisk och
medicinsk fotvård

Jag har alltid haft ett stort intresse för fotestetik, vilket ledde mig in på spåret att börja arbeta med estetisk fotvård. Med tiden insåg jag att kunderna behövde hjälp på ett djupare plan och valde därför att läsa en längre podiatrisk utbildning. Detta resulterade i min egen klinik Grace Academy. 

Idag erbjuder jag både estetisk och medicinsk fotvård. Min drivkraft har alltid varit att hjälpa mina kunder med att lösa deras problem på ett läkande samt transparent sätt. Deras nöjda leenden och resultat är det som driver mitt arbete framåt. 

Jag har ett brett utbud av behandlingar som bland annat riktar in sig på deformiteter och sjukdomar relaterade till dermatologiska, kirurgiska, endokrinologiska samt ortopediska problem.

Min unika teknologi fungerar och ger resultat även hos de mest krävande problemområden.

Vi ger tjänster av högsta kvalitet
Vi hjälper att bota problem
Vi tillhandahåller de mest effektiva skönhetstjänsterna
Vi jobbar med fräscha och sterila verktyg efter varje kund
Vi jobbar med förbyggande produkter av högsta kvalitet
recensioner

Några fina ord från kära kunder

"Jättenöjd med min behandling hos Jurgita. Väldigt professionellt bemötande och det märktes att hon kan sin sak. Kommer absolut tillbaka".

Mikaela S.

"Är fantastiskt nöjd! Trevlig, tillmötesgående och gav mycket goda råd! Och löste alla mina problem😃. Rekommenderas varmt.."

Andreas H.

"Bästa fotvård jag upplevt. Jurgita är en mycket duktig kvinna och arbetar engagerat, kunnigt och omsorgsfullt."

Anita W.

"Väldigt bra och noggrann. Resultatet blev riktigt bra och jag fick även bra tips på hur man sköter sina fötter bättre."

Sandra H.