VĂ€lkommen till Grace Academy

Grace Academy – skönhetsvĂ„rd för vĂ€lbefinnande.
Vi erbjuder innovativa behandlingar med unika metoder.
VÄrt fokus ligger pÄ medicinsk och estetisk fotvÄrd (ej fotbad)samt massage.
Företaget har funnits i över fem Är och tar emot kunder i alla Äldrar.
Behandlingen anpassas alltid efter kundens behov och önskemÄl.

Vi har en lÄng erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi arbetar med hög kvalité och oklanderlig hygien sÄ att du som kund kan kÀnna dig trygg.
Varmt vÀlkommen till vÄr mysiga miljö, dÀr kan du slÀppa alla dina bekymmer och lÄta oss ta hand om dig.

FotvÄrdsspecialist

Jag har alltid haft ett stort intresse för fotestetik, vilket ledde mig in pÄ spÄret att börja arbeta med estetisk fotvÄrd. Med tiden insÄg jag att kunderna behövde hjÀlp pÄ ett djupare plan. DÄ valde jag att lÀsa en lÀngre podiatrisk utbildning. Detta resulterade i min egen klinik Grace Academy.

FotvÄrd för barn

FotvÄrden Àr inte bara en behandling för vuxna, barns fötter behöver ocksÄ skötas för att de ska ha en frisk hud och friska och starka naglar. Man tror ofta att det rÀcker med en ordentlig skötsel av tÄnaglar för barn men sÄ Àr inte fallet. Deras fötter, likavÀl som vuxnas, pÄverkas av externa faktorer: skor, vÀrme och kyla, barfotagÄng och dylikt.

Verktygsslipning

Den lÄnga erfarenheten som samlats in av Grace Academy garantera att dina verktyg kommer att tas hand om pÄ ett sÀkert sÀtt. I vÄrt center för verktygsslipning sker kontroller, tvÀttning, slipning och reparation av verktygen. Vi kan exakt, kvalitativt och snabbt ordna olika typer av arbetsverktyg.

Rufus Kosmetik

Rufus Kosmetik grundades 2015 i Turkiet. Företagets laboratorium ligger i IZMIR och Àr godkÀnt av hÀlsoministeriet. Rufus Kosmetik, tillsammans med ett professionellt yrkesverksamt team kommer att ge dig en pÄlitlig och effektiv lösning. Produktionen uppfyller kraven pÄ kvalitet och produkt samt tillförlitlighet och Àr föremÄl för strikta förfaranden för varor.