Välkommen till Grace Academy

Grace Academy – skönhetsvård för välbefinnande.
Vi erbjuder innovativa behandlingar med unika metoder.
Vårt fokus ligger på medicinsk och estetisk fotvård (ej fotbad)samt massage.
Företaget har funnits i över fem år och tar emot kunder i alla åldrar.
Behandlingen anpassas alltid efter kundens behov och önskemål.

Vi har en lång erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi arbetar med hög kvalité och oklanderlig hygien så att du som kund kan känna dig trygg.
Varmt välkommen till vår mysiga miljö, där kan du släppa alla dina bekymmer och låta oss ta hand om dig.

Fotvårdsspecialist

Jag har alltid haft ett stort intresse för fotestetik, vilket ledde mig in på spåret att börja arbeta med estetisk fotvård. Med tiden insåg jag att kunderna behövde hjälp på ett djupare plan. Då valde jag att läsa en längre podiatrisk utbildning. Detta resulterade i min egen klinik Grace Academy.

Fotvård för barn

Fotvården är inte bara en behandling för vuxna, barns fötter behöver också skötas för att de ska ha en frisk hud och friska och starka naglar. Man tror ofta att det räcker med en ordentlig skötsel av tånaglar för barn men så är inte fallet. Deras fötter, likaväl som vuxnas, påverkas av externa faktorer: skor, värme och kyla, barfotagång och dylikt.

Verktygsslipning

Den långa erfarenheten som samlats in av Grace Academy garantera att dina verktyg kommer att tas hand om på ett säkert sätt. I vårt center för verktygsslipning sker kontroller, tvättning, slipning och reparation av verktygen. Vi kan exakt, kvalitativt och snabbt ordna olika typer av arbetsverktyg.

Rufus Kosmetik

Rufus Kosmetik grundades 2015 i Turkiet. Företagets laboratorium ligger i IZMIR och är godkänt av hälsoministeriet. Rufus Kosmetik, tillsammans med ett professionellt yrkesverksamt team kommer att ge dig en pålitlig och effektiv lösning. Produktionen uppfyller kraven på kvalitet och produkt samt tillförlitlighet och är föremål för strikta förfaranden för varor.